liburan ini

aku males,, aku bosen,, aku bener2 ngga punya hal yang spesial di liburan ini,, enak jadi mereka yang keluar kota,,

mereka yang … ash embuh lah,, aku sebel,, di facebook nontif dikit banget,, malah seringg ngga ada,, di twitter aku di kacangin,, pokoknya sebel,, yang parah ni aku ng sms tmen jarang banget di bales,, bikin bete

rencana ku besog minggu mau ke sanin party(festival jepang),, moga aja boleh

Tags:

About nabielalala

hear, see, and keep bloging

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: